Linkerunde!

Vil du bli linket? kommenter bloggen din i kommentarfeltet så skal vi trekke favorittene våres om et par dager :-) 

Isolde

sunday

Hei dere! Kom hjem fra familiebursdag for en stund siden, og etter det har jeg bare ligget og slappet av i senga. Er såå sliten idag, haha. Isolde sov jo hos meg i natt, men vi fikk desverre ikke tid til noe blogging. Dro jo på kino i ni tiden, og etter det hadde vi besøk, og da de dro var det forsent. Sov også veldig lenge idag, så da har verken noen av oss hatt noe mulighet til å blogge før nå. Skal rydde rommet, og finne en serie jeg kan starte og se før jeg legger meg. Merker at det ikke kommer til å bli så sent idag :-) Har dere noen bra serier å anbefale?Andrea

kino

Hei dere! Nå sitter jeg og Isolde hjemme hos meg, og om ikke så altfor lenge skal vi på kino. Isolde skal overnatte hos meg ikveld, så vi blogger nok mer senere:-) Ha en fin lørdag alle sammen!

hva gjør dere ikveld?

Andrea

Frokost/lunch

Hei dere! stod opp for ca 1 time siden, det var ubeskrivlig deilig å sove lenge i dag.. Merker at skolen sliter meg ut allerede. Uansett, denne helga er siste "usunne" helgen jeg skal ha på lenge, må virkelig begynne å skjerpe meg nå som sommeren er over. Haha, vi får se hvor lenge det varer.. 

Lagde meg en kjempe god frokost/lunch pastasalat med bl.a cottage cheese og avocado! Når man først spiser sunt må man jo ta bilde av det også, eller hva? xP 

I kveld skal jeg sove hos Andrea, så vi blogges senere:-)

Flere som prøver å bli sunnere?

Isolde

 

barnevakt

Hei dere! Sovnet som vanlig rett etter skolen idag, og våknet ikke før klokken var litt over seks. Må slutte med det, for jeg får ikke sove før langt utpå natta da, haha.. Nå er jeg hos tante og de, og passer minste kusina mi fordi tante og de er på jobb. Har ikke noen planer resten av kvelden, så blir bare å slappe av :-) 
Hva skal dere idag?

Andrea

Skolevesken min

Hei, fikk et spørsmål om hva jeg bruker som skoleveske/sekk og hva jeg evt. har med meg så da blir det et lite innlegg om det! 

Vesken min er fra bikbok og er fra merket til Mary Kate & Ashley Olsen. Denne bruker jeg akkurat nå, men når jeg får litt mer bøker med meg hjem så kommer jeg nok til å bytte. Den er veldig fin, men den egner seg egentlig ikke til "skoleveske". Ellers i veksen så har jeg jo bøker og penal, men jeg har alltid med meg en liten mappe med litt nødvendige ting. Sånn som parfyme, våtservietter, concealer, pudder, lipsyl og tyggis:-)

Hva har dere med på skolen?

Isolde

sommer 2013

Sommerferien er desverre over, og høsten tar sakte men sikkert over. Første del av sommeren var helt grei, men slutten har definitivt vært den beste på lenge!! Jeg har vært fire uker i Thailand, blitt kjent med mange nye mennesker, fått opp kontakt med venner igjen, hatt late dager, lange netter, snudd døgnet på hodet, jentekvelder og mange andre festligheter! Har laget en liten kollasj med noen av de veldig mange bildene som har blitt tatt i sommer:


åå, håper det går fort til neste sommer:-( 

Hva har dere gjort i sommer?

Andrea

 

 

martyparty

Hei dere! Har ikke fått bloggen noe før idag, for jeg sovnet så fort jeg kom inn døra hjemme og sov til klokka fem. Etter det dro jeg rett til Marthe, for hun skulle passe lillesøstra si og ville ha litt besøk. Til nå har vi bare slappet av, og nå skal vi spise. Vi snakkes vel imorgen:-) håper dere hatt en fin dag!
Har du gjort noe spesielt idag?

Andrea

 

Smashbox cosmetics

Hei dere! Kom hjem fra skolen for ikke så veldig lenge siden.. herregud jeg kommer til å dø av de lange dagene:-( Siden jeg ikke ser så veldig bra ut og har ikke gjort noe som helst i dag, tenkte jeg at jeg skulle lage et lite innlegg om mine to nye innkjøp!

Det er da en face primer og en concealer. Har hørt masse bra om primeren, den er lett og enkel å påføre og holder sminken hele dagen. Concealeren har jeg ikke hørt så mye om, men elsker smashbox generelt så tenkte å prøve den. Kan med hånden på hjerte si at det er en av de beste jeg har prøvd, den dekker jevnt og fint:-) Virkelig to produkter jeg anbefaler på det sterkeste.

Har du noe sminke fra smashbox, eller hva synes du om merket?

Isolde

Back 2 school

I dag var det første skoledag. Selvfølgelig begynte jeg dagen med at jeg forsov meg, haha. Må le av tanken, lurer på hvordan det skal gå resten av skoleåret! Selve dagen var veldig kort, vi fikk bare masse informasjon og gikk litt rundt, i morgen derimot begynner vi for fullt. Derfor var jeg en tur i byen å kjøpte litt nødvendige skoleting :-D

Over ser dere en veldig praktisk ting som kalles en almanakk. Min er bestilt fra personligalmanakk og den er fin! Jeg kan skrive ting jeg skal huske på, lekser, møter osv. Men skal skrive litt mer om den i et annet innlegg, hvis det er noe som er interessant? 

Flere som slet med å komme seg opp i dag?

Isolde

første skoledag overstått

Hei dere! Da var første skoledag overstått. Syntes det gikk fint jeg:-) Får satse på at dagene går fort fremover frem til neste ferie. Er jo ikke såå mange uker! Nå har jeg tatt på meg kosedress og skal spise litt, før jeg skal ta meg en liten powernap. Sov lite i natt, pluss at det er uvant med skole igjen, så er heeelt utslitt haha. Vi snakkes senere :-)Hvordan var deres første skoledag?

Andrea

goodnight

Hei dere! Nå har jeg nettopp gjort klart alt til imorgen, og skal nå se et par episoder av The vampire diaries før jeg tar kvelden. Er veldig trøtt allerede, så blir nok ikke veldig sent. Jeg er virkelig ikke motivert til skole enda, åh, kunne godt hatt et par uker til med ferie..

Vi hjalp jo til i 40 årslaget til kjæresten til mamma igår, og da hadde kusinen til mamma med seg hunden sin. Det må være en av de nydeligste hundene jeg har sett hvertfall! Vi gikk en tur med den, og da tok vi et par bilder som jeg kan dele med dere :-) Se så skjønn da!!


Har dere gjort noe spesielt idag?

Andrea

Grisemat

Heisann! Må først bare unnskylde for at vi ikke blogget i går, men vi var servitører i en bursdag og det pågikk hele kvelden. I dag har vi faktisk bare slappet av, vi la oss i 6 tiden i går, så kroppene våres er ganske utslitte. Derfor var det såå deilig å stikke opp på grillen og kjøpe litt grisemat :-)En perfekt søndag med andre ord! Kan ikke tro at sommeren har gått så fort, er virkelig ikke klar til å våkne tidlig i morgen og dra på skolen.. 

Hva gjorde dere i går?

- Isolde

rolig kveld

Hei dere! Nå er vi hjemme hos Isolde og bare slapper av. Vi har ikke gjort så mye ikveld, utenom å jobbe med bloggen, og som dere ser så har vi endret designet vårt. Det er ikke helt ferdig enda, men blir det iløpet av noen dager. :-)
Hva har dere gjort idag?

- Andrea

Innkjøp fra Oslo 14.8.13

Hei dere! Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i Oslo her om dagen. Måtte ha litt nye klær til skolestart og sånt, så da er det jo like greit å vise dere det:-)

Jeg er superfornøyd med alt jeg kjøpte! Selv om de første toppene ikke sitter så fint som jeg hadde håpet på.. Men det funker.

Hva synes dere om innkjøpene?

- Isolde

 

koz

Hei dere! Akkurat nå sitter vi på rommet til Andrea, endelig er det ferdig så jeg skal sove her i natt:-) Vi gjør ikke så veldig mye, egentlig burde vi vært ute i det fine været men vi koser oss inne med musikk, popcorn og pepsi max! 

Tror vi skal ut en tur for å ta litt bilder, så legger vi de kanskje ut senere! Nå er det ikke veldig lenge til skolestart heller, noen har vel kanskje begynt allerede? Vi skal hvertfall nyte de siste dagene.

Når begynner dere på skolen?

- Isolde

Oslo baby

Hei dere! 

Imorges tok Isolde og jeg toget inn til Oslo. Planen var egentlig at vi skulle shoppe litt, før noen andre kompiser skulle komme opp fordi vi skulle på photoshoot, men så skjedde det endel misforståelser som gjorde at det ikke ble noe av. Det var jo selvfølgelig litt dumt, men men..

Vi fikk shoppet noen timer, før vi tok toget hjem i tre tiden. Kom vel hjem i halv seks tiden, og etter det har jeg ikke gjort så mye. Har heller ikke noen planer resten av kvelden, utenom å bare slappe heeelt av:-) Vi snakkes imorgen! 

Hva har dere gjort idag?

- Andrea

 

+ legg oss til som venn
Velkommen til vår blogg! Vi er to jenter på 16 år, som bor i Larvik. Vi blogger om litt forskjellig, alt fra hverdag til dypere innlegg. Er det noe du lurer på, kontakt oss på isoldeandrea@yahoo.no :-) Håper dere liker bloggen og legg gjerne igjen en kommentar♡ • anbefalinger
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konkurranser
 • kosmetikk
 • Linking
 • Outfit
 • Reise
 • skjønnhet
 • Sponsing
 • spørsmål&svar
 • Trening
 • video • August 2013
 • Juli 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Choies-The latest street fashion
  hits