sliten

Hei dere! Skal ikke sitte her å beklage for utrolig dårlig blogging de siste dagene, men det har blitt som det har blitt. Har trent en del denne uka og har prioritert litt andre ting enn bloggen, men skal gjøre det godt igjen, lover:-))

Kom hjem og lagde meg taco-toast! Er helt hekta på toast om dagen, love it♥ Har ikke gjort noe spessielt i dag, skulle en tur å trene men har så sinnsykt vondt i hodet at jeg bare vil sove. Skal prøve å få ferdig del 2 av spørsmålsrunde videoen, men den kommer nok ikke før senere i kveld! 

Hvis det blir lite oppdateringer så kan dere følge meg på både Twitter og Instagram.

Hadde vært fint med et par forslag til hva vi skal blogge om fortiden, er åpen for det meste

 - Isolde

vinner av konkurransen!!

Hei dere! Det tok sin tid, men nå har vi endelig trukket vinneren av konkurransen vi hadde for noen uker siden. Og vinneren ble.......


http://usam.blogg.no!!

Gratulerer så mye til deg! Vi sender deg en mail så fort vi har snakket med personligalmanakk.no :-)♥

 

Vannpluss

For en god stund siden fikk vi tilsendt en pakke fra vannpluss.no, hvis dere ikke vet hva det er så er det en pulverkonsistens som tilsetter en smakfull og naturlig drikk uten kunstige tilsetingsstoffer. 

Det er utrolig praktisk og smart! Du får det i små pakkninger slik at det er lett å ha med rundt og det gir også en god smak på kjedelig vann:-) Helt klart noe dere burde prøve.

Du kan lese mer om det på nettsiden deres her 

Og like facebook sider her

//Hva synes du, høres det bra ut?

- Isolde♥

FREDAG

Heii dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal til å ta på meg joggedressen. Har ikke noen spesielle planer idag, så blir vel bare å være hjemme å slappe av. I morgen vet jeg heller ikke hva som skjer, men forhåpentligvis så er det noen som vil være med meg, haha.... Dette ble et veldig uinterresant innlegg, så jeg kan heller få til et innlegg senere ikveld, hvis ikke så snakkes i morgen! :-)

// hva skal dere idag da?

- Andrea 

Ikke glem å meld dere på konkurransen vår her hvor du kan vinne en personlig almanakk! 


Hyttetur

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har fått blogget før nå, prøvde å dele internett greier på pc'n men det funket ikke, derfor blir det mobilblogging:-)Har fått tatt noen bilder til dere da. Er utrolig fint er oppe og koser meg masse, drar tilbake til Bærum på fredagen. Skal prøve å blogge litt mer i løpet av dagene, men lover ingen ting!

Håper alle har en kjempe fin vinterferie eller skoleuke:-)

- Isolde♥

Konkurranse: VINN ALMANAKK FRA PERSONLIGALMANAKK.COM

TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

dette innlegget kan ikke kommenteres.

Sminkevideo - Morning routine

Hei dere! Siden det er søndag kommer det et lite "skjønnhets innlegg". Har laget et innlegg før om hva slags sminke jeg bruker til vanlig, men det har jeg endret ganske mye på og det er mye enklere å vise på video uansett:-)

Glemte å skrive på hva slags solpudder osv, men det står i linken! Håper dere liker videoen, selv om jeg synes det er litt kleint.. haha

//Hva synes du om slike innlegg, vil dere ha fler videoer?

- Isolde♥

lørdagen


hei dere! Var en tur i byen idag, vi kom litt forsent hjem så har ikke rukket å blogge før nå. Nå skal vi avgårde, så har veldig dårlig tid. Vet bloggen har blitt dårlig prioritert for oss begge de siste dagene, men det skal skjerpes etter helgen! Nå må vi gå, snakkes fine♥ haha, interessant innlegg.....

- Isolde og Andrea♥

Ikke glem å meld dere på konkurransen vår her hvor du kan vinne en personlig almanakk! 

Music angel

Hei dere! Her om dagen fikk vi tilsendt hver vår Music angel høyttaler, og i går fikk vi dem. Vi valgte fargen rosa, og de er kjempe søte♥ Lyden er veldig bra til at det kun er en liten høyttaler, men om du ikke syntes det er bra nok lyd så går det an å sette flere høyttalere sammen! Da blir det dobbel så bra lyd :-) 

Produktene vi fikk tilsendt er sponset, men dere kan kjøpe høyttalerene HER, til kun 349,- 

- Isolde & Andrea♥Prøvemuntlig

Hei dere! Har akkurat kommet hjem til Amalie etter en lang dag på skolen. Vi dro inn for veiledning til prøvemuntlig og satt på skolen, munchet og prøvde å få gjort noe. Kom opp i RLE som for så vidt er greit, men oppgaven er ikke like enkel. Har egentlig ikke fått gjort noe spessielt så håper jeg hvertfall kan stoffet godt i kveld sånn at jeg er klar til i morgen.

Wish me luck.. 

// Har dere prøvemuntlig?

- Isolde♥

Konkurranse: VINN ALMANAKK FRA PERSONLIGALMANAKK.COM

Siden den forrige konkurransen vi hadde på bloggen ble så vellykket, så har vi bestemt oss for å kjøre i gang en ny! Vi skulle gjerne gitt alle dere som meldte dere på den forrige premie, men det har vi desverre ikke mulighet til. Derfor så har vi fått til et samarbeid med personligalmanakk.com, hvor dere kan vinne en egen designet almanakk! Og for dere som ikke vet hva en almanakk er, så er det en slags kalender hvor du kan skrive på ting du må huske på som prøver, møter, trening osv. Veldig kjekt for folk som ikke helt klarer å holde styr på ting som skjer! sikkert mange som kjenner seg igjen der:-) Dette er noe som passer til alle, uansett alder og noe du absolutt trenger.

FOR AT DERE SKAL KUNNE VINNE MÅ DERE:

 - Like facebook-siden til personligalmanakk.com HER

 - Like dette innlegget 

- Kommenter navn, mail og evt blogg om du har det

- Du kan kun melde deg på to ganger

Det vil bli sjekket om du har gjort alt som står over. Har du ikke gjort det, vil du ikke ha mulighet til å vinne!

Lykke til!!

Svar på spørsmålsrunde del 1

Da er endelig videoen ute, tok en stund for at den ville laste opp siden det var noe galt med musikken osv. Tenker at det blir delt opp i 2-3 deler siden det var en del spørsmål

Hva synes dere om videoen, er dette noe dere vil ha igjen?:-)

- Isolde&Andrea♥

 

Prom 2013

Endelig har jeg fått litt bilder fra i går kveld, regner med at det kommer flere senere så hvis dere vil se mer så bare si ifra:-) Hadde en utrolig koselig kveld med masse dansing, synging og det var virkelig en minnerik kveld på alle mulige måter. Merker at kjolen satt godt, fordi jeg har gnagsår under armene i dag og kroppen min er helt matt. Nå skal jeg være barnevakt med Amalie, så det kommer nok litt mer blogging senere<3 **Takk til Martine for bildene**

// Hva synes dere om bildene, har dere hatt skoleball? 

- Isolde♥

Forbredelser

Hei dere! Nå er det like før jeg blir snøret inn i kjolen og er klar til å dra på ball. Gleder meg utrolig mye og tror det kommer til å bli en kjempe koselig kveld:-) Det kommer bilder senere, tenkte jeg skulle ta med kameraet.

Håper alle får en kjempe fin kveld!!

- Isolde♥

Syk

Beklager for null blogging fra min side, kom hjem fra skolen i går og følte meg ikke helt bra. Sov hele dagen og er hjemme fra skolen i dag, har utrolig vondt i hodet og hele kroppen verker. Det er så typisk at jeg blir syk et par dager før skoleballet.. Håper på at jeg blir bedre til da:-)

Skal prøve å få redigert spørsmålsrunden i løpet av dagen, men lover ingen ting!

// Flere som er syke?

- Isolde

vinneren av konkurransen er....

Hei duu! nå har vi endelig trukket vinneren av konkurransen vi hadde for noen uker siden. Var utrolig mange som meldte seg på, og vi skulle gjerne gitt gavekort til dere alle men det kan vi desverre ikke få til... Og for dere som lurer så har vi gjort dette helt rettferdig ved å bruke random.org. Da er det altså ikke vi som har bestemt hvem som vinner! Og vinneren ble http://tonjedb.blogg.no/! Gratulerer så mye til deg, vi sender deg en mail med kode osv:-)Det blir nok en annen konkurranse om ikke så lenge, så følg med! selvom du ikke vant nå så har du en ny sjanse neste gang:)

- Isolde & Andrea

Best under press

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg å jobber med en teit RLE innlevering som vi skal framføre i morgen. Skyper med Amalie sånn at vi kan hjelpe hverandre litt, fordi helt ærlig så skjønner jeg ikke helt hva jeg skal gjøre...

Har ikke gjort så veldig mye annet idag, unntatt at vi hadde mattedag på skolen som var helt greit. Hadde egentlig ikke gjort noe med vanlig skole, sånn at vi kunne fått begynt på den dumme RLE'en. Sitter her som alltid kvelden før innleveringen og stresser for å bli ferdig, men kanskje like greit da jeg jobber best under press:-) Nei, nå må jeg komme meg tilbake til oppgaven jeg avsporer helt her. Håper alle har hatt en flott mandag! 

// Pleier du også å sitte kvelden før?

- Isolde♥

bursdagsfeiring

Hei dere! Beklager for null blogging idag, men jeg har desverre ikke hatt tid. Vet jeg unnskylder meg selv veldig mye, men jeg har ikke tid til å blogge flere ganger om dagen selvom jeg virkelig prøver! håper dere skjønner det.

I dag feiret vi lillesøstren min sin bursdag. Stor jente nå, hun blir 9 år! Vi hadde familie besøk og spiste litt kaker og åpnet pakker. Koselig det:-) De fleste dro hjem i åtte tiden, og siden det har jeg ikke gjort annet enn å slappe av og dusje, hahaa.. tok forresten noen bilder fra bursdager, her er noen:
U jelly??Fine bursdagsjenta mi♥

// Hva har dere gjort idag?

- Andrea 

 

kosekveldhei dere! Nå sitter vi hos Isolde og har nettopp spist sushi. Vi passer søskenene til Iso idag, så vi bare slapper av hjemme! Senere ikveld skal vi vel bare se på en film eller noe. Vi har forresten spilt inn videoblogg til spørsmålsrunden. Desverre ble det kun filmet med photoboot på macen, men håper det går fint :-) 

Vi snakkes i morgen, blir nok ikke noe mer bloggen fra oss ikveld. 

// hva gjør dere ikveld?

- Isolde & Andrea♥

fredagskos


Hei hei! Endelig helg♥ ååh. Har desverre ikke hatt noe tid til å blogge før nå. Kom hjem fra skolen, pakket, sov en halv time før jeg dro til tanta mi i sandefjord og her skal jeg ligger over i natt.Er ikke så ofte jeg overnatter, så er jo såå koselig de gangene jeg gjør det! Har allerede spist oss mette p taco, og nå sitter vi foran tv'en med godteri og koseklær.

Fikk kjøpt en skinnjakke i stad, som jeg gleder meg til å vise dere også! Den er sååå fin :-D I morgen skal jeg drar til isolde og sover der. Blir koselig, og da blir mest sannsynelig også videobloggen til spørsmålsrunden laget!

Ha en fin kveld da, fine mennesker! Så snakkes vi i morgen :)

// Hva gjør dere ikveld?

Ikke glem å still oss noen spørsmål da, er ikke mange dager igjen. Link til innlegget >her<

- Andrea 

dagens outfit

Skal begynne å ta med kameraet på skolen. Har så mange søte venner som tilbyr seg til å ta bilder, så takk til Ida for bildene denne gangen:-)

Jakke - Giovanni /Genser- Bikbok /Bukse - Dr.denim / Bluse - Newlook

//Hva synes du om outfitet?

-Isolde♥

A morning without coffee is like a sleepless night

God morgen alle søte! Stod opp for en liten stund siden, fikk ganske god tid til morningen i dag så rakk og lage meg noe godt. Er det en ting jeg virkelig ikke klarer meg uten på morningene så er det kaffe! Elsker kaffe♥♥Skal ta med kamera på skolen i dag så blir nok outfit bilde senere, har også fått ny jakke som jeg gleder meg til å vise dere:-) 

Vi snakkes senere!

//Hva er ditt must have på morningen? 

- Isolde♥

+ legg oss til som venn
Velkommen til vår blogg! Vi er to jenter på 16 år, som bor i Larvik. Vi blogger om litt forskjellig, alt fra hverdag til dypere innlegg. Er det noe du lurer på, kontakt oss på isoldeandrea@yahoo.no :-) Håper dere liker bloggen og legg gjerne igjen en kommentar♡ • anbefalinger
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konkurranser
 • kosmetikk
 • Linking
 • Outfit
 • Reise
 • skjønnhet
 • Sponsing
 • spørsmål&svar
 • video • August 2013
 • Juli 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Choies-The latest street fashion
  hits