Forandring fryder?

Først og fremst vil jeg bare si at jeg beklager masse for at videoen jeg la ut i går ikke funket, vet ikke helt hva problemet var med tror det har noe med musikken og gjøre! Skal fikse den og laste opp på nytt litt senere. Har ikke gjort så veldig mye i dag men gikk gjennom bildene på pc'n min og herregud jeg har forandret meg utrolig mye de siste 2 årene! Får høre det hele tiden av vennene mine også, noen sier at jeg har endret meg litt mens andre sier at jeg endrer meg hver månede. 

Dette er det beste bildet jeg fant! Begge er tatt på bursdagen min så det er 1 år forskjell:-) 

//Synes du jeg har endret meg det siste året?

-Isolde♥

Ikke glem spørsmålsrunden >her<  sist sjanse til å spørre siden videobloggen kommer ut i løpet av helgen! 

Videoklipp

Har satt sammen et par videoklipp av meg og Andrea, så her får dere et lite innblikk på hva vi gjør når vi er sammen:-)

 

//Hva synes du om videoen?

- Isolde♥

Husk spørsmålsrunden >Her<

inspiration


VIL. HA. SOMMER. NÅ

Er vel ikke den eneste som gleder seg ufattelig mye til sommeren? Hater vinter, er ikke en eneste positiv ting med det. Sommer er definitivt den beste årstiden! Og denne sommeren kommer til å bli så perfekt, og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Regner med jeg ikke er alene, haha:-) Kommer forresten til å legge ut slike innlegg som dette fremover. Trenger inspirasjon og motivasjon til å få tiden til å gå, så da kan jeg jo dele det med dere også.

// syntes om bildet?

- Andrea 

4 blogger

Da var linkrunden for denne gangen avsluttet. Det var mange fine blogger å velge mellom, desverre kunne vi ikke ta alle sammen. Vi kommer helt klart til å ha flere linkerunder, så hvis det ikke ble deg denne gangen, kan det hende du får en ny sjanse en annen gang! Under har vi plukket ut 4 blogger vi likte best:-)http://passani.blogg.no/http://iglimsdal.blogg.no/ , http://kajaip.blogg.no/ og http://ellenkarinlouise.devote.se/

Anbefaler virkelig alle til å ta en titt innom bloggene til disse søte jentene, de tar utrolig mange fine bilder og gir masse inspirasjon!:-) 

- Isolde&Andrea♥

Good day

I dag har faktisk vært en veldig bra mandag! Som alltid så er jeg sminkefri og slask så dere får nøye dere med all natural:-) Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en kopp kaffe og one tree hill. De gamle episodene går på tv og det er så rart å se at alle er så unge! One Tree Hill in my ♥ Senere skal jeg nok trene for så å gjøre litt skolearbeid!

Håper alle har en fin start på uken:-)

- Isolde♥

Ikke glem spørsmålsrunden her

KONKURRANSE: VINN EGENDESIGNET IPHONEDEKSEL FRA CASEAPP.COM

For rundt to uker siden sa i at vi skulle gi dere en overraskelse den helgen. Desverre så skjedde det ting som forhindret dette, så det kommer nå istedet! beklager ventetiden.. 

I samarbeid med Caseapp.com har vi fått muligheten til å sette i gang en konkurranse til dere flotte lesere! Dette er en liten takk for at dere har gitt oss så mye på så kort tid. Dere aner ikke hvor stor pris vi setter på det♥ Om du har iphone eller ikke, meld deg på; du kan gi det til en du er glad i, med bilde av dere. Det du kan vinne i denne konkuransen er et egetdesignet deksel til Iphone 4/4s eller Iphone 5. Under er et bilde jeg designet selv, og som er et eksempel på hvordan et deksel kan se ut:-)

FOR Å VÆRE MED MÅ DU:

 - like siden til caseapp her

 - like dette innlegget

- kommentere at du er med, husk å skriv med email adressen slik at vi kan få kontaktet deg om du vinner. ( om du har blogg, skriv med den også! Den blir linket! )

MASSE LYKKE TIL VERDENS BESTE!!

- Isolde og Andrea♥

 

Depth over distance

Beklager for litt sen blogging fra min side. Skulle egentlig stå opp tidlig å trene, men søvn var visst viktigere for meg i dag! haha. Blir oppdatering senere i kveld, nå skal jeg til Amalie på overnatting, det er så lenge siden sist så gleder meg masse! 

fotogen osv i dag altså. Vi snakkes:-)

- Isolde♥

Vil du bli linket?

Det er så utrolig mange blogger som ikke får den oppmerksomheten de fortjener, så derfor setter vi i gang en linkrunde. Kommenter under at du er med, så trekker vi ut de 5 beste i løpet av noen dager :-)

- Andrea & Isolde♥

/freddieg

Hei dere! Fikk tilsendt noen topper fra www.freddiegstore.se Det er en nettbutikk som selger det meste av overdeler, både gensere, topper og t-skjorter. De er utrolig fine og er laget av 100% bomull så de er utrolig behagelige. 

Vi fikk tilsendt fire stk, to hver! Så tenkte at jeg skulle vise to av de, så kan Andrea ta de andre:-)Denne finner du HERDenne finner du HER

Har dere lyst til å kjøpe noen topper derfra? Da har vi en god nyhet, vi har nemlig en rabattkode til dere herlige lesere med denne koden: FG20-ILYMDF så får du hele 20% på alt i butikken!

Hva syntes dere om de? Du kan forresten sjekke facebook siden deres HER

- Isolde♥

Sponset innlegg

Dorco Shai

HerreGUD, for en nydelig sang! Tror dette må være den fineste sangen Justin har lagd. Ouuf, han er perfekt..:((( one day, baby, it's gonna be us♥ ♥  there's nothing like us, heheheee. neida, men seriøst, han er perfekt. Beklager for gule bilder...

Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg endelig fått Dorco Shai høvelen min! Regner med de fleste vet om den nå, men kan jo si fort at det er den første dame høvelen med seks knivblader. Jeg prøvde den allerede få timer etter den kom i postkassen, var såå gira, og jeg ble overrasket! Den lever virkelig opp til alle forventninger, og må si meg enig i hva alle andre sier om at dette er en ny favoritt! Det følger med to blader i denne pakken jeg fikk tilsendt, men jeg vet at jeg er nødt til å bestille mer, for jeg kommer ikke til å gå tilbake til all den shiten jeg har prøvd. Denne anbefales!

Og ja, dere som lurer, jeg bestilte gratis prøvepakke, noe dere også kan >her< Det er altså null kostnader, heller ikke frakt, men du blir abonnert på nye blader, noe som vil si at du må betale for de 149,- hver månede. Så fort dere får pakken, så sender du de en melding om at du har lyst til å avslutte medlemsskapet, og da vil du ikke få disse bladene. Da er det helt gratis :-) Så dere, dette er en mulighet dere ikke burde gå glipp av! Prisen på en høvel nå om dagen er jo svinhøy, så når dere kan få en dobbelt så bra, helt gratis, ville jeg ikke nølt. :-)

 

- Andrea ♥ 

 

pakker i posten

Åå, dette ble en fin dag. Først ringte Isolde meg og sa at pakken fra freddiegstore.se hadde kommet. Også kom jeg hjem og sa at pakken fra push-it.com og Dorco shai høvelen min hadde kommet! Ble såå glad, ventet rundt en uke nå, og det har følt som eeevigheter!!

Kommer mer detaljert om hva jeg fikk, og om hvordan Dorci Shai høvelen er osv senere. Nå skal jeg spise, så etter det har jeg noen småting å fikse! Have a beautiful day everyone♥

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN >her<

- Andrea 

Perfect timing

Endelig kom tingene jeg bestilte fra nelly! Perfect timing fordi jeg skal i bursdag i morgen:-) Var hjemme fra skolen i dag, har vært kvalm og hatt kraftige magesmerter. Så blir nok ikke trening på meg i dag heller. Dere får se bilder av klærne på i morgen, minner også på om at vi fortsatt har spørsmålsrunde >her<

//Hva synes du om klærne? 

- Isolde♥

Spørsmålsrunde

Siden vi har blogget i rundt 1-2 uker og fått utrolig mange herlige lesere på så kort tid, tenkte vi å sette i gang en liten spørsmålsrunde. Tenker vi tar det på video denne gangen, dere kan spørre om alt mellom himmel og jord. Jo fler spørsmål jo bedre!:-)

Kjør på vi svarer på det meste!

//Hva er det du lurer på?

- Isolde&Andrea♥

:( :( :(

Hei alle søte små. Nå har jeg akkurat brukt siste halvtimen på å rydde rommet(endelig) ligger klær overalt, kunne faktisk ikke se gulvet! haha:-) Men uansett, har ikke gjort stort i dag. Ble en pause fra trening siden jeg er utrolig støl og har følt meg ganske slapp!. Det er også fryktelig kaldt, mørkt, og trist ute. Hater vinteren, sitter bare å ser på masse bilder fra i fjor sommer TAKE ME BACK.

Slenger inn et par bilder fra de siste skoleukene. Har litt lite inspirasjon til hva jeg skal blogge om for tiden, så kom gjerne med tips!

//Hva liker du å lese om?

- Isolde♥

outfit 22112

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en dag på thvgs! Vi fikk velge to linjer vi ville se på og jeg var innom studie og service:-) Er fortsatt ganske usikker på hva jeg skal gå, men må nesten bestemme meg snart. Uansett, fikk lillebroren min til å ta noen bilder av meg i dag, endelig en i familien som stiller opp når jeg spør! Skal lære han å bli flinkere, så beklager for litt merkelige bilder.
Genser//Jakke - Bik bok. Jeans - dr.denim. Veske Juliane sin:-) 

Senere skal jeg og Andrea på en zumbatime og sikkert løpe litt, får se om det kommer et innlegg litt senere i dag/kveld! Håper alle har en fantastisk tirsdag♥

Hva syntes du om antrekket, hva har du gjort i dag?

- Isolde♥

restylane

Regner med de fleste har hørt om dette via tcmn eller noe slikt. Men om du ikke vet hva dette er, så er det nesten som botox. Du kan sprøyte inn dette i huden for å foreksempel glatte ut rynker, fremheve ansiktskonturene, forynge huden eller skape fyldigere lepper! Forskjellen er at det ikke svekker musklene, og restylane er ikke farlig. Jeg har lenge hatt lyst på litt mer fyldigere lepper, men har tenkt at det aldri har vært noe jeg kommer til å gjøre siden jeg er redd for konsenkvensene med botox. Men så, så jeg jo at tcmn hadde tatt dette, og måtte lese mer om det. Nå er jeg helt forelsket, og jeg vet at jeg kommer til å ta det så fort jeg får mulighet, altså når jeg får lov eller når jeg er 18, haha.


Og nei, dere må ikke tro jeg har tenkt og lyst til å se ut som en barbie med duckface, for det har jeg absolutt ikke lyst til. Det skal se så nære naturlig som mulig, for jeg vet jeg allerede har store lepper. Det eneste jeg vil å ha de litt mer fyldige! Enig eller uenig, i don't care:-) hihi

// Hva syntes du om restylane?

- Andrea 

 

Faketatoos.se

Har du som oss lenge har hatt lyst på en liten tattovering, men ikke får lov av foreldrene? Da har vi en genial side å dele med dere, som selger billige fake tattoveringer. Nemlig Faketatoos.se! Du kan enten velge ut ifra et stort utvalg ferdiglagde, eller så kan du designe ditt eget men som vil koste en del mer. Det er utrolig mye fint, og vi anbefaler dere alle til å ta en titt innom! Under her, er noen favoritter, av veldig mange:


Vi har også fått lov til å gi dere lesere en rabatt kode på 10% i hele butikken, noe som vil si at det nesten ikke vil koste noen ting. Ikke gå glipp av dette da! Dette er en liten takk til dere fantastiske lesere, for at dere er innom å leser bloggen våres hver eneste dag. Vi setter utrolig pris på det! :-)♥ For å bruke koden, skriver du inn " Disco Fever "  når du skal betale.  

 

Langt og sunt hår?

Det er mange som spør hvordan jeg tar vare på håret mitt og får det til å vokse fort og holde det sunt. Så tenkte å dele med dere et par tips jeg bruker.

- Klipp det jevnlig. Det er veldig viktig og klippe håret jevnlig, slik at du får bort slitte tupper. Dette kan jeg godt bli flinkere til, men jeg prøver.

- Bruk en hårkur. En gang i blandt kan det være fint og gi håret ditt noe ekstra, finn en hårkur som passer din hårtype og bruk det 3-4 ganger i løpet av en månede.

- Unngå varme til en viss grad. Varme sliter utrolig mye på håret, så hvis du retter det hver dag er det ikke rart at det blir fort slitt. Det finnes mange metoder du kan rette det på uten at du trenger å bruke direkte varme på håret, men hvis du absolutt gjøre det så bruk en varmebeskyttende spray. 

- Spis sunt. Det du enærer kroppen din med påvirker håret. Spiser du masse dritt, ikke nok grønt, for lite vitaminer osv. Så blir håret fort tørt, slitt og vokser saktere. B-vitamin er et veldig bra kostilskudd å bruke hvis du vil at det skal vokse fortere.
- Bruk balsam. Finn en god balsam som du bruker når du er ferdig med å vaske håret/kroppen etc. Balsam beskytter og styrker håret. 

- Bruk ordentlig stylingprodukter. Produkter med masse silikon, vann og parfyme burde du styre unna. Prøv å finn noe som bruker pleiende produkter.

- Ikke gå ut med vått hår. Her om dagen gjorde Andrea faktisk dette, vi skulle bare gå en liten tur til butikken og håret ble helt stivt. Er sikkert fler som har gjort det. Det sliter utrolig mye på håret og har også hørt at det kan knekke, men ikke vet jeg! haha 

- Finn en god shampoo. Vet at mange av vennene mine, inkludert meg har prøvd stronger to grow longer fra sunsilk. Fra personlige erfaringer så hjelper den faktisk!

- Vask ut shampoo/balsam med kaldt vann. Dette hjelper til å lukke skjellagene og gir et mer glansfult hår


Tenkte også å fortelle at hver søndag så kommer det et innlegg om trening og skjønnhet. Andrea og jeg kommer til å ta annenhver og denne søndagen tok jeg skjønnhet:-)

//Noe du visste fra før av? Hva synes du om slike innlegg?

- Isolde♥

Jentekveld!Nå sitter vi hos Martine på en liten jentekveld. Trodde egentlig jeg skulle sitte hjemme og ikke gjøre en dritt, så det er utrolig koselig å være litt sosial. Er en stund siden vi hadde jentekveld sist. Skal sove hos Juliane i kveld så blir vel mer blogging i morgen. Klarte å glemme mobilen min hjemme så får ikke tak i Andrea men regner med at bildene vi tok tidligere i dag blir lagt ut senere:-)

Håper dere koser dere i kveld!

- Isolde♥

Casual Chiq

God Fredag! Valgte å ta med kamera på skolen i dag og søte Juliane tok noen bilder av meg ute:-) Er så fint å ha noen andre som kan ta bilder med tanke på at alle i familien min suger.
skjorte, veske og genser - H&M og buksene er fra dr.denim. 

Valgte å gå for en litt laidback stil i dag har tross alt sovet utrolig lite den uka her, kjenner det skal bli godt med helg nå! Tror Andrea kommer til meg senere og vi skal være sammen hele helgen, så gled dere til masse blogging fremover:-)

//Hva synes du om outfitet? 

- Isolde♥

my everyday makeup

Tenkte å lage et lite innlegg om sminken jeg bruker i hverdagen! Bruker eyeliner nå og da og litt øyenskygge når jeg skal ut!:-)

Veldig enkelt og greit, tar meg kanskje 10-15 min på morningen. Kan hende det blir en sminkevideo senere, må bare få tak i et kamera med HD kvalitet først.

//Bruker du noe av det samme?

- Isolde♥

 

onsdag rett og slett

Etter min mening er onsdag den verste dagen i uken, det er liksom midt i alt og jeg er hvertfall mest sliten på onsdager. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, etter skolen dro jeg en tur til byen for å fikse noen greier til skoleballet vi skal ha 8.Februar, er i ballkomiteen så er mye å gjøre ukene før!


Spiste også verdens beste salat på Maja's i dag, foodgasm!! Føler jeg blogger så dårlig, men er så sliten når jeg kommer hjem fra skolen. Men skal prøve å bli flinkere til å ta bilder ute når jeg kommer hjem osv:-) Kommer også et innlegg senere(i morgen) om hva slags sminke jeg bruker til vanlig, nå skal jeg dusje og se på reprise av Grey's Anatomy.

//Hvilken ukedag liker du minst?

- Isolde♥

På vei til meg

Bestemte meg for å bruke litt av pengene jeg fikk til jul/bursdag og klikket hjem to fine ting fra Nelly! De har et super salg, med masse fint! Salget finner dere >her<

Søt og enkel kjole!


Et par pumps som passer til det meste

Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene og gleder meg til de kommer, kan sikkert få tatt bilde av det også:-)

- Isolde♥

tirsdag

Nå sitter jeg med en skål med epler og kakao ved siden av meg. Det er kjempe kaldt ute idag, men jeg skal likevel få prøvd å ta noen bilder ute nå snart. Blir jo så fort mørkt, så må jo gå ut nå straks. Blogger mer senere idag! :-)

//Hva skal dere idag?

- AndreaHerlig helg!

God morgen- eller god dag! Jeg våknet akkurat, ble litt sent i går.. Nå sitter jeg bare i senga hos Amalie og slapper av. Ble en rolig kveld i går og har ingen planer for dagen bortsett fra å sløve. På fredag feiret jeg også bursdagen min, tenkte heller å dele masse bilder med dere istedet for å skrive om alt jeg har gjort!:-)Kjolen er fra Lace!Jeg har hatt en kjempe fin helg og kost meg masse!
//Hva har du gjort i helgen?

- Isolde♥

+ legg oss til som venn
Velkommen til vår blogg! Vi er to jenter på 16 år, som bor i Larvik. Vi blogger om litt forskjellig, alt fra hverdag til dypere innlegg. Er det noe du lurer på, kontakt oss på isoldeandrea@yahoo.no :-) Håper dere liker bloggen og legg gjerne igjen en kommentar♡ • anbefalinger
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konkurranser
 • kosmetikk
 • Linking
 • Outfit
 • Reise
 • skjønnhet
 • Sponsing
 • spørsmål&svar
 • video • August 2013
 • Juli 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Choies-The latest street fashion
  hits