sunday

Hei dere! Kom hjem fra familiebursdag for en stund siden, og etter det har jeg bare ligget og slappet av i senga. Er såå sliten idag, haha. Isolde sov jo hos meg i natt, men vi fikk desverre ikke tid til noe blogging. Dro jo på kino i ni tiden, og etter det hadde vi besøk, og da de dro var det forsent. Sov også veldig lenge idag, så da har verken noen av oss hatt noe mulighet til å blogge før nå. Skal rydde rommet, og finne en serie jeg kan starte og se før jeg legger meg. Merker at det ikke kommer til å bli så sent idag :-) Har dere noen bra serier å anbefale?Andrea

barnevakt

Hei dere! Sovnet som vanlig rett etter skolen idag, og våknet ikke før klokken var litt over seks. Må slutte med det, for jeg får ikke sove før langt utpå natta da, haha.. Nå er jeg hos tante og de, og passer minste kusina mi fordi tante og de er på jobb. Har ikke noen planer resten av kvelden, så blir bare å slappe av :-) 
Hva skal dere idag?

Andrea

Skolevesken min

Hei, fikk et spørsmål om hva jeg bruker som skoleveske/sekk og hva jeg evt. har med meg så da blir det et lite innlegg om det! 

Vesken min er fra bikbok og er fra merket til Mary Kate & Ashley Olsen. Denne bruker jeg akkurat nå, men når jeg får litt mer bøker med meg hjem så kommer jeg nok til å bytte. Den er veldig fin, men den egner seg egentlig ikke til "skoleveske". Ellers i veksen så har jeg jo bøker og penal, men jeg har alltid med meg en liten mappe med litt nødvendige ting. Sånn som parfyme, våtservietter, concealer, pudder, lipsyl og tyggis:-)

Hva har dere med på skolen?

Isolde

sommer 2013

Sommerferien er desverre over, og høsten tar sakte men sikkert over. Første del av sommeren var helt grei, men slutten har definitivt vært den beste på lenge!! Jeg har vært fire uker i Thailand, blitt kjent med mange nye mennesker, fått opp kontakt med venner igjen, hatt late dager, lange netter, snudd døgnet på hodet, jentekvelder og mange andre festligheter! Har laget en liten kollasj med noen av de veldig mange bildene som har blitt tatt i sommer:


åå, håper det går fort til neste sommer:-( 

Hva har dere gjort i sommer?

Andrea

 

 

martyparty

Hei dere! Har ikke fått bloggen noe før idag, for jeg sovnet så fort jeg kom inn døra hjemme og sov til klokka fem. Etter det dro jeg rett til Marthe, for hun skulle passe lillesøstra si og ville ha litt besøk. Til nå har vi bare slappet av, og nå skal vi spise. Vi snakkes vel imorgen:-) håper dere hatt en fin dag!
Har du gjort noe spesielt idag?

Andrea

 

Back 2 school

I dag var det første skoledag. Selvfølgelig begynte jeg dagen med at jeg forsov meg, haha. Må le av tanken, lurer på hvordan det skal gå resten av skoleåret! Selve dagen var veldig kort, vi fikk bare masse informasjon og gikk litt rundt, i morgen derimot begynner vi for fullt. Derfor var jeg en tur i byen å kjøpte litt nødvendige skoleting :-D

Over ser dere en veldig praktisk ting som kalles en almanakk. Min er bestilt fra personligalmanakk og den er fin! Jeg kan skrive ting jeg skal huske på, lekser, møter osv. Men skal skrive litt mer om den i et annet innlegg, hvis det er noe som er interessant? 

Flere som slet med å komme seg opp i dag?

Isolde

første skoledag overstått

Hei dere! Da var første skoledag overstått. Syntes det gikk fint jeg:-) Får satse på at dagene går fort fremover frem til neste ferie. Er jo ikke såå mange uker! Nå har jeg tatt på meg kosedress og skal spise litt, før jeg skal ta meg en liten powernap. Sov lite i natt, pluss at det er uvant med skole igjen, så er heeelt utslitt haha. Vi snakkes senere :-)Hvordan var deres første skoledag?

Andrea

goodnight

Hei dere! Nå har jeg nettopp gjort klart alt til imorgen, og skal nå se et par episoder av The vampire diaries før jeg tar kvelden. Er veldig trøtt allerede, så blir nok ikke veldig sent. Jeg er virkelig ikke motivert til skole enda, åh, kunne godt hatt et par uker til med ferie..

Vi hjalp jo til i 40 årslaget til kjæresten til mamma igår, og da hadde kusinen til mamma med seg hunden sin. Det må være en av de nydeligste hundene jeg har sett hvertfall! Vi gikk en tur med den, og da tok vi et par bilder som jeg kan dele med dere :-) Se så skjønn da!!


Har dere gjort noe spesielt idag?

Andrea

Grisemat

Heisann! Må først bare unnskylde for at vi ikke blogget i går, men vi var servitører i en bursdag og det pågikk hele kvelden. I dag har vi faktisk bare slappet av, vi la oss i 6 tiden i går, så kroppene våres er ganske utslitte. Derfor var det såå deilig å stikke opp på grillen og kjøpe litt grisemat :-)En perfekt søndag med andre ord! Kan ikke tro at sommeren har gått så fort, er virkelig ikke klar til å våkne tidlig i morgen og dra på skolen.. 

Hva gjorde dere i går?

- Isolde

rolig kveld

Hei dere! Nå er vi hjemme hos Isolde og bare slapper av. Vi har ikke gjort så mye ikveld, utenom å jobbe med bloggen, og som dere ser så har vi endret designet vårt. Det er ikke helt ferdig enda, men blir det iløpet av noen dager. :-)
Hva har dere gjort idag?

- Andrea

koz

Hei dere! Akkurat nå sitter vi på rommet til Andrea, endelig er det ferdig så jeg skal sove her i natt:-) Vi gjør ikke så veldig mye, egentlig burde vi vært ute i det fine været men vi koser oss inne med musikk, popcorn og pepsi max! 

Tror vi skal ut en tur for å ta litt bilder, så legger vi de kanskje ut senere! Nå er det ikke veldig lenge til skolestart heller, noen har vel kanskje begynt allerede? Vi skal hvertfall nyte de siste dagene.

Når begynner dere på skolen?

- Isolde

Oslo baby

Hei dere! 

Imorges tok Isolde og jeg toget inn til Oslo. Planen var egentlig at vi skulle shoppe litt, før noen andre kompiser skulle komme opp fordi vi skulle på photoshoot, men så skjedde det endel misforståelser som gjorde at det ikke ble noe av. Det var jo selvfølgelig litt dumt, men men..

Vi fikk shoppet noen timer, før vi tok toget hjem i tre tiden. Kom vel hjem i halv seks tiden, og etter det har jeg ikke gjort så mye. Har heller ikke noen planer resten av kvelden, utenom å bare slappe heeelt av:-) Vi snakkes imorgen! 

Hva har dere gjort idag?

- Andrea

 

Comeback

  Hei alle søte! Vi har bestemt oss for å prøve og blogge igjen. Synes det er litt koselig med en sommerblogg så får vi se hva som skjer etter sommerferien! Så velkommen igjen gamle og nye lesere:-)

- Hvordan er sommeren deres? 

Isolde

Solskinn

Det er såå fint med varmt vær, blir så glad av det. Håper på at været holder seg så fint resten av uka. Kjenner jeg gleder meg masse til sommer nå! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen, tenker nok at jeg bare skal slappe av og se på criminal minds:-)

Kos dere videre da søtinger!

// Har dere fint vær?

- Isolde♥

Studded jacket

Hei søtinger, har ikke fått blogget før nå fordi jeg var en tur å trente til morningen i dag og senere dro jeg på café date med Amalie:-) Var i bursdag i går kveld og hadde planer om å blogge om det, men selvfølgelig stresset vi rett før vi skulle ut døra og jeg klarte å glemme kameraet.. Som var utrolig kjipt fordi hadde et ganske kult antrekk som jeg ville vise dere. 

Nydusjet og fin, hårfargen min ser utrolig oransje ut, men det er ikke det.. lover! Jakken er forresten fra Bikbok. Har alltid hatt lyst på en olajakke og likte spessielt nagle detaljene på denne. Amalie skal overnatte i kveld så blogger nok litt senere, vi snakkes:-)

// Hva skal du i kveld?

- Isolde♥

sliten

Hei dere! Skal ikke sitte her å beklage for utrolig dårlig blogging de siste dagene, men det har blitt som det har blitt. Har trent en del denne uka og har prioritert litt andre ting enn bloggen, men skal gjøre det godt igjen, lover:-))

Kom hjem og lagde meg taco-toast! Er helt hekta på toast om dagen, love it♥ Har ikke gjort noe spessielt i dag, skulle en tur å trene men har så sinnsykt vondt i hodet at jeg bare vil sove. Skal prøve å få ferdig del 2 av spørsmålsrunde videoen, men den kommer nok ikke før senere i kveld! 

Hvis det blir lite oppdateringer så kan dere følge meg på både Twitter og Instagram.

Hadde vært fint med et par forslag til hva vi skal blogge om fortiden, er åpen for det meste

 - Isolde

FREDAG

Heii dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal til å ta på meg joggedressen. Har ikke noen spesielle planer idag, så blir vel bare å være hjemme å slappe av. I morgen vet jeg heller ikke hva som skjer, men forhåpentligvis så er det noen som vil være med meg, haha.... Dette ble et veldig uinterresant innlegg, så jeg kan heller få til et innlegg senere ikveld, hvis ikke så snakkes i morgen! :-)

// hva skal dere idag da?

- Andrea 

Ikke glem å meld dere på konkurransen vår her hvor du kan vinne en personlig almanakk! 


Hyttetur

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har fått blogget før nå, prøvde å dele internett greier på pc'n men det funket ikke, derfor blir det mobilblogging:-)Har fått tatt noen bilder til dere da. Er utrolig fint er oppe og koser meg masse, drar tilbake til Bærum på fredagen. Skal prøve å blogge litt mer i løpet av dagene, men lover ingen ting!

Håper alle har en kjempe fin vinterferie eller skoleuke:-)

- Isolde♥

lørdagen


hei dere! Var en tur i byen idag, vi kom litt forsent hjem så har ikke rukket å blogge før nå. Nå skal vi avgårde, så har veldig dårlig tid. Vet bloggen har blitt dårlig prioritert for oss begge de siste dagene, men det skal skjerpes etter helgen! Nå må vi gå, snakkes fine♥ haha, interessant innlegg.....

- Isolde og Andrea♥

Ikke glem å meld dere på konkurransen vår her hvor du kan vinne en personlig almanakk! 

Prøvemuntlig

Hei dere! Har akkurat kommet hjem til Amalie etter en lang dag på skolen. Vi dro inn for veiledning til prøvemuntlig og satt på skolen, munchet og prøvde å få gjort noe. Kom opp i RLE som for så vidt er greit, men oppgaven er ikke like enkel. Har egentlig ikke fått gjort noe spessielt så håper jeg hvertfall kan stoffet godt i kveld sånn at jeg er klar til i morgen.

Wish me luck.. 

// Har dere prøvemuntlig?

- Isolde♥

Prom 2013

Endelig har jeg fått litt bilder fra i går kveld, regner med at det kommer flere senere så hvis dere vil se mer så bare si ifra:-) Hadde en utrolig koselig kveld med masse dansing, synging og det var virkelig en minnerik kveld på alle mulige måter. Merker at kjolen satt godt, fordi jeg har gnagsår under armene i dag og kroppen min er helt matt. Nå skal jeg være barnevakt med Amalie, så det kommer nok litt mer blogging senere<3 **Takk til Martine for bildene**

// Hva synes dere om bildene, har dere hatt skoleball? 

- Isolde♥

Forbredelser

Hei dere! Nå er det like før jeg blir snøret inn i kjolen og er klar til å dra på ball. Gleder meg utrolig mye og tror det kommer til å bli en kjempe koselig kveld:-) Det kommer bilder senere, tenkte jeg skulle ta med kameraet.

Håper alle får en kjempe fin kveld!!

- Isolde♥

Syk

Beklager for null blogging fra min side, kom hjem fra skolen i går og følte meg ikke helt bra. Sov hele dagen og er hjemme fra skolen i dag, har utrolig vondt i hodet og hele kroppen verker. Det er så typisk at jeg blir syk et par dager før skoleballet.. Håper på at jeg blir bedre til da:-)

Skal prøve å få redigert spørsmålsrunden i løpet av dagen, men lover ingen ting!

// Flere som er syke?

- Isolde

Best under press

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg å jobber med en teit RLE innlevering som vi skal framføre i morgen. Skyper med Amalie sånn at vi kan hjelpe hverandre litt, fordi helt ærlig så skjønner jeg ikke helt hva jeg skal gjøre...

Har ikke gjort så veldig mye annet idag, unntatt at vi hadde mattedag på skolen som var helt greit. Hadde egentlig ikke gjort noe med vanlig skole, sånn at vi kunne fått begynt på den dumme RLE'en. Sitter her som alltid kvelden før innleveringen og stresser for å bli ferdig, men kanskje like greit da jeg jobber best under press:-) Nei, nå må jeg komme meg tilbake til oppgaven jeg avsporer helt her. Håper alle har hatt en flott mandag! 

// Pleier du også å sitte kvelden før?

- Isolde♥

bursdagsfeiring

Hei dere! Beklager for null blogging idag, men jeg har desverre ikke hatt tid. Vet jeg unnskylder meg selv veldig mye, men jeg har ikke tid til å blogge flere ganger om dagen selvom jeg virkelig prøver! håper dere skjønner det.

I dag feiret vi lillesøstren min sin bursdag. Stor jente nå, hun blir 9 år! Vi hadde familie besøk og spiste litt kaker og åpnet pakker. Koselig det:-) De fleste dro hjem i åtte tiden, og siden det har jeg ikke gjort annet enn å slappe av og dusje, hahaa.. tok forresten noen bilder fra bursdager, her er noen:
U jelly??Fine bursdagsjenta mi♥

// Hva har dere gjort idag?

- Andrea 

 

kosekveldhei dere! Nå sitter vi hos Isolde og har nettopp spist sushi. Vi passer søskenene til Iso idag, så vi bare slapper av hjemme! Senere ikveld skal vi vel bare se på en film eller noe. Vi har forresten spilt inn videoblogg til spørsmålsrunden. Desverre ble det kun filmet med photoboot på macen, men håper det går fint :-) 

Vi snakkes i morgen, blir nok ikke noe mer bloggen fra oss ikveld. 

// hva gjør dere ikveld?

- Isolde & Andrea♥

fredagskos


Hei hei! Endelig helg♥ ååh. Har desverre ikke hatt noe tid til å blogge før nå. Kom hjem fra skolen, pakket, sov en halv time før jeg dro til tanta mi i sandefjord og her skal jeg ligger over i natt.Er ikke så ofte jeg overnatter, så er jo såå koselig de gangene jeg gjør det! Har allerede spist oss mette p taco, og nå sitter vi foran tv'en med godteri og koseklær.

Fikk kjøpt en skinnjakke i stad, som jeg gleder meg til å vise dere også! Den er sååå fin :-D I morgen skal jeg drar til isolde og sover der. Blir koselig, og da blir mest sannsynelig også videobloggen til spørsmålsrunden laget!

Ha en fin kveld da, fine mennesker! Så snakkes vi i morgen :)

// Hva gjør dere ikveld?

Ikke glem å still oss noen spørsmål da, er ikke mange dager igjen. Link til innlegget >her<

- Andrea 

A morning without coffee is like a sleepless night

God morgen alle søte! Stod opp for en liten stund siden, fikk ganske god tid til morningen i dag så rakk og lage meg noe godt. Er det en ting jeg virkelig ikke klarer meg uten på morningene så er det kaffe! Elsker kaffe♥♥Skal ta med kamera på skolen i dag så blir nok outfit bilde senere, har også fått ny jakke som jeg gleder meg til å vise dere:-) 

Vi snakkes senere!

//Hva er ditt must have på morningen? 

- Isolde♥

Forandring fryder?

Først og fremst vil jeg bare si at jeg beklager masse for at videoen jeg la ut i går ikke funket, vet ikke helt hva problemet var med tror det har noe med musikken og gjøre! Skal fikse den og laste opp på nytt litt senere. Har ikke gjort så veldig mye i dag men gikk gjennom bildene på pc'n min og herregud jeg har forandret meg utrolig mye de siste 2 årene! Får høre det hele tiden av vennene mine også, noen sier at jeg har endret meg litt mens andre sier at jeg endrer meg hver månede. 

Dette er det beste bildet jeg fant! Begge er tatt på bursdagen min så det er 1 år forskjell:-) 

//Synes du jeg har endret meg det siste året?

-Isolde♥

Ikke glem spørsmålsrunden >her<  sist sjanse til å spørre siden videobloggen kommer ut i løpet av helgen! 

Videoklipp

Har satt sammen et par videoklipp av meg og Andrea, så her får dere et lite innblikk på hva vi gjør når vi er sammen:-)

 

//Hva synes du om videoen?

- Isolde♥

Husk spørsmålsrunden >Her<

Good day

I dag har faktisk vært en veldig bra mandag! Som alltid så er jeg sminkefri og slask så dere får nøye dere med all natural:-) Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en kopp kaffe og one tree hill. De gamle episodene går på tv og det er så rart å se at alle er så unge! One Tree Hill in my ♥ Senere skal jeg nok trene for så å gjøre litt skolearbeid!

Håper alle har en fin start på uken:-)

- Isolde♥

Ikke glem spørsmålsrunden her

Depth over distance

Beklager for litt sen blogging fra min side. Skulle egentlig stå opp tidlig å trene, men søvn var visst viktigere for meg i dag! haha. Blir oppdatering senere i kveld, nå skal jeg til Amalie på overnatting, det er så lenge siden sist så gleder meg masse! 

fotogen osv i dag altså. Vi snakkes:-)

- Isolde♥

:( :( :(

Hei alle søte små. Nå har jeg akkurat brukt siste halvtimen på å rydde rommet(endelig) ligger klær overalt, kunne faktisk ikke se gulvet! haha:-) Men uansett, har ikke gjort stort i dag. Ble en pause fra trening siden jeg er utrolig støl og har følt meg ganske slapp!. Det er også fryktelig kaldt, mørkt, og trist ute. Hater vinteren, sitter bare å ser på masse bilder fra i fjor sommer TAKE ME BACK.

Slenger inn et par bilder fra de siste skoleukene. Har litt lite inspirasjon til hva jeg skal blogge om for tiden, så kom gjerne med tips!

//Hva liker du å lese om?

- Isolde♥

Jentekveld!Nå sitter vi hos Martine på en liten jentekveld. Trodde egentlig jeg skulle sitte hjemme og ikke gjøre en dritt, så det er utrolig koselig å være litt sosial. Er en stund siden vi hadde jentekveld sist. Skal sove hos Juliane i kveld så blir vel mer blogging i morgen. Klarte å glemme mobilen min hjemme så får ikke tak i Andrea men regner med at bildene vi tok tidligere i dag blir lagt ut senere:-)

Håper dere koser dere i kveld!

- Isolde♥

onsdag rett og slett

Etter min mening er onsdag den verste dagen i uken, det er liksom midt i alt og jeg er hvertfall mest sliten på onsdager. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, etter skolen dro jeg en tur til byen for å fikse noen greier til skoleballet vi skal ha 8.Februar, er i ballkomiteen så er mye å gjøre ukene før!


Spiste også verdens beste salat på Maja's i dag, foodgasm!! Føler jeg blogger så dårlig, men er så sliten når jeg kommer hjem fra skolen. Men skal prøve å bli flinkere til å ta bilder ute når jeg kommer hjem osv:-) Kommer også et innlegg senere(i morgen) om hva slags sminke jeg bruker til vanlig, nå skal jeg dusje og se på reprise av Grey's Anatomy.

//Hvilken ukedag liker du minst?

- Isolde♥

tirsdag

Nå sitter jeg med en skål med epler og kakao ved siden av meg. Det er kjempe kaldt ute idag, men jeg skal likevel få prøvd å ta noen bilder ute nå snart. Blir jo så fort mørkt, så må jo gå ut nå straks. Blogger mer senere idag! :-)

//Hva skal dere idag?

- AndreaHerlig helg!

God morgen- eller god dag! Jeg våknet akkurat, ble litt sent i går.. Nå sitter jeg bare i senga hos Amalie og slapper av. Ble en rolig kveld i går og har ingen planer for dagen bortsett fra å sløve. På fredag feiret jeg også bursdagen min, tenkte heller å dele masse bilder med dere istedet for å skrive om alt jeg har gjort!:-)Kjolen er fra Lace!Jeg har hatt en kjempe fin helg og kost meg masse!
//Hva har du gjort i helgen?

- Isolde♥

+ legg oss til som venn
Velkommen til vår blogg! Vi er to jenter på 16 år, som bor i Larvik. Vi blogger om litt forskjellig, alt fra hverdag til dypere innlegg. Er det noe du lurer på, kontakt oss på isoldeandrea@yahoo.no :-) Håper dere liker bloggen og legg gjerne igjen en kommentar♡ • anbefalinger
 • Hverdag
 • Innkjøp
 • Inspirasjon
 • Konkurranser
 • kosmetikk
 • Linking
 • Outfit
 • Reise
 • skjønnhet
 • Sponsing
 • spørsmål&svar
 • Trening
 • video • August 2013
 • Juli 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Choies-The latest street fashion
  hits